Apostilare

Apostila este o ştampila de forma pătrată , identică in toate statele membre ale Convenţiei de la Haga şi care se aplica direct pe actul de legalizat, fie pe o prelungire a acestuia. Nu pot fi apostilate în România acte emise în alte state.

Biroul nostru vă poate ajuta pentru obţinerea apostilei de la toate instituţiile compentente în acest scop din România: Prefectură, Tribunal şi Camera Notarilor Publici.

PREFECTURĂ:

 • La Prefectură, APOSTILA se aplică pe originalele actelor oficiale administrative emise de către instituţiile de stat.

 • Apostila se poate obţine doar la Prefectura din judeţul în care se află domiciliul titularului sau sediul instituţiei emitente a actului.

 • Vă putem reprezenta pentru obţinerea Apostilei în orice judeţ din ţară, fără a fi necesară deplasarea dvs., în termene foarte scurte.

! Actele de studii pot fi apostilate doar după ce au fost vizate anterior la instituția competentă din cadrul Ministerului Educației.

TRIBUNAL:

 • La Tribunal, APOSTILA se poate aplica pe originalele actelor emise de Ministerul Justiţiei (Judecătorii, Registrul Comerţului).

 • Apostila la Tribunal se obţine în judeţul în care a fost emis actul.

 • Vă putem reprezenta pentru obţinerea Apostilei la Tribunalul Bucureşti, pentru acte emise în Bucureşti şi Judeţul Ilfov, fără a fi necesară deplasarea dvs.

CAMERA NOTARILOR:

 • La Camera Notarilor Publici, APOSTILA se aplică pe originalele actelor notariale, pe copii legalizate notarial şi traduceri legalizate notarial.

 • Vă putem reprezenta pentru obţinerea Apostilei pe actele notariale şi copii/traduceri legalizate de notari din Bucureşti.

Vă oferim pachete de servicii complete:

 1. Vizarea originalului ministerul emitent.

 2. Apostilarea originalului la Prefectura Bucureşti sau din Judeţul in care a fost emis.

 3. Traducere autorizată in limba tării unde se foloseste actul.

 4. Legalizare notarială a traducerii de catre un notar public.

 5. Apostilarea traducerii la Camera Notarilor din Bucureşti