Despre Noi

Biroul de traduceri Legal Trad răspunde cu profesionalism şi operativitate solicitărilor dvs., în domeniul traducerilor autorizate şi serviciilor asociate acestora.

Indiferent de oraşul in care va aflaţi in România sau în străinătate, apelaţi la serviciile noastre şi puteţi fi scutit de contactul dificil cu birocraţia, obţinând apostilarea şi supralegalizarea documentelelor în cel mai scurt timp posibil.


Biroul nostru de traduceri vă oferă pachete complete de servicii:

- traducere autorizată realizată de către un traducator autorizat de Ministerul de Justiţie

- legalizare notarială a traducerii – legalizarea semnăturii traducătorului autorizat realizată la un notar public

- apostilare acte originale / traduceri – pentru statele semnatare ale Convenţiei de la Haga (prin Prefectură / Camera Notarilor Publici / Tribunal)

- supralegalizare acte originale / traduceri – pentru statele care nu sunt semnatare ale Convenţiei de la Haga (prin Camera Notarilor Publici / Ministerul Afacerilor Externe / secţii consulare / Ministerul Justiţiei)

- vizare a actelor de studii la CNRED (Centrul National de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor – Ministerul  Educaţiei) sau la Inspectoratul Şcolar Bucureşti.


Comanda dvs. va fi preluată şi procesată până la finalizare de către o singură persoană  din cadrul biroului nostru, astfel încât să asigurăm o comunicare perfectă cu dvs.

Garantăm termene rapide de predare, indiferent de locaţia din care plasaţi comanda, şi tarife avantajoase pentru toate serviciile prestate.

Răspundem oricăror solicitări urgente, din orice oraş al ţării sau din străinătate, indiferent de volumul de lucru, în limitele programului de lucru al instituţiilor implicate. Putem prelua și livra comenzile prin curier rapid (național sau internațional).Deasemenea,putem prelua si livra comenzile de la sediul/domiciliul dumneavoastra prin curierul nostru (Bucuresti si Ilfov).


URGENŢE!

Vă oferim servicii complete cu cel mai scurt timp de predare posibil, fără aplicarea unor taxe de urgenţă pentru serviciile de apostilare şi supralegalizare.