Declaratie de Valoare

INTOCMIM dosarul pentru obtinerea Declaratiei de Valoare de la Consulatul Italiei la Bucuresti.

Prin acest serviciu demonstram capacitatea noastra de a efectua servicii cat mai complete de un real folos cetatenilor romani care vor sa se inscrie la studii in Italia.

Apeland la serviciille noastre veti beneficia de experienta pe care am acumulat-o in decursul timpului, lucru care va ofera certitudinea intocmirii corecte a dosarului ce urmeaza a fi depus in Consulat.

Actele necesare pentru obtinerea Declaratiei de Valoare – La diploma de BACALAUREAT.

  • Diploma de bacalaureat originala (vizata si apostilata);

  • Foaia matricola bacalaureat original (vizata si apostilata);

  • Adeverinte de autenticitate la cele 2 acte de la liceu (se obtine de la secretariatul scolii, specificati ca aveti nevoie de cate 2 exemplare, un rand pentru Inspectoratul Scolar si un al doilea rand pentru Consulatul Italiei de la Bucuresti);

  • Procura notariala pentru reprezentare la Inspectoratul Scolar Bucuresti

Noi ne ocupam de toate procedurile de vizare, apostilare, traducere, legalizare si apostilarea traducerilor pentru depunerea dosarului la Consulatul Italiei.

Actele necesare pentru obtinerea Declaratiei de Valoare – La diploma de LICENTA.

  • Adeverinte de autenticitate la cele 2 acte de la facultatea absolvita (se obtine de la secretariatul facultatii, specificati ca aveti nevoie de cate 2 exemplare, un rand pentru Centru National de Echivalare si Recunoastere a Diplomelor si un al doilea rand pentru Consulatul Italiei de la Bucuresti);

  • Diploma de licenta originala (vizata si apostilata);

  • Suplimentul de diploma originala (vizata si apostilata);

Noi ne ocupam de toate procedurile de vizare, apostilare, traducere, legalizare si apostilarea traducerilor pentru depunerea dosarului la Consulatul Italiei.

Programarea pentru depunerea dosarului

Acest serviciu îl oferim GRATUIT pentru persoanele care plasează comanda pentru întocmirea dosarului şi/sau reprezentarea la Consulat.

Cât durează:

Vă rugam să ne contactaţi pentru a ne spune pe scurt situaţia dvs şi astfel vă vom putea informa cu privire la un termen aproximativ de predare.

Cât costă:

Costul total exact vi-l putem oferi  în funcţie de nivelul de studii pentru care se solicită Declaraţia de Valoare și de județul în care au fost emise actele.

Pentru servicii complete (de la primele vizări pe originale până la ridicarea Declarației de Valoare, incluzând taxa consulatului), tarifele încep de la 270 EUR .

Plata se poate efectua în numerar sau prin virament bancar, în baza documentelor fiscale din partea noastră.

Usor pentru dumneavoastră!

Indiferent că vă aflaţi în România sau sunteţi în Italia, nu trebuie decât să ne contactaţi pentru a stabili cum ne puteţi trimite actele originale, fără a fi nevoie să vă deplasaţi la sediul nostru.